Nyt tulikin tytölle sanojen puute. Mitähän tähän nyt ensimmäisiksi viisaiksi sanoikseen pistäisi. Ei tuu oikeen mitään mieleen... ;)

Käsillä tekeminen on minulle aina ollut tärkeä juttu. Helpoin tapa ilmaista itseään (edes jotenkin) on tekaista jotain omilla kätösillään. Saven muovailu on minusta helpoin ja hauskin tapa tehdä käsillä. Keramiikkaa olen harrastanut yli kymmenen vuotta. Omasta virkeydestä ja ideoiden runsaudesta tietysti aina riippuu mitä syntyy. Tuo töissä käynti vaan tahtoo haitata harrastustoimintaa ikävästi :)

No, selailin äskettäin ATC-vaihtoon liittyviä sivustoja ja innoistuin kovasti. Tai sanotaan, että innostuin hillitysti mutta merkittävästi, heh (minä kun en yleensä innostu mistään niin paljon että lentäisin kattoon). Paperiaskartelua aina harrastaneena ajattelin kokeilla tällaistakin. Otan mielelläni vastaan vinkkejä ja mielipiteitä, vaikka onhan niitä nettikin täynnä. Mutta olen aivan vihreä vielä tässä asiassa. Materiaaleiksi käy kai mikä tahansa, mikä yleensäkin sopii kortteihin?

Mitään en ole vielä valmistanut, mutta asia on mietinnässä. Laitan kuvaa kunhan saan jotain aikaan.