Jos nyt ei muuta tule juurikaan harrastettua, niin keramiikkaa kuitenkin. Sinne kun täytyy erikseen lähteä ja seurassa on mukava rakennella. No, sainhan kotona kuitenkin värkkäiltyä muutamia uusia kestositeitä. Paljon sen monimutkaisempia ompelutehtäviä en monesti tee, eli ei kovin korkea taso... ;-)

No tässä kuitenkin lähiaikojen tuotoksia. Puureliefistä tuli aivan mieleiseni. Mustalla savella valkoinen lasite näyttää hyvältä. Sininen ja mattainen vihreä ovat engobeja, kiiltävä vihreä taas lasitetta.

1257166.jpg

Jänikset on samoin tehty hienosta mustasta savesta. En oikeastaan kovin pidäkään valkoisesta lasitteesta muilla savilla. Muut värit on engobeja.

1257170.jpg

Ja sitten vielä housut...

1261708.jpg

Olen näihin nyt ihan tyytyväinen. Varsinkin kun nuo reliefit voi laittaa seinälle, eivätkä ne ole täyttämässä pöytiä ja hyllyjä. Pitäis olla paljon enemmän tasoja joille niitä pystejä vois sijoitella. Vaikka en kyllä pidä täyteen ahdetuista tiloista. Pitäisi vaan pokkana työntää näitä ihmisille lahjoiksi ja kehittää ankara luonne jotta voi huonommasta päästä sulloa roskiin :)