Koska kaikki vanhat kuvani täältä ovat hävinneet jonnekin avaruuteen, taitaa tämä olla viimeinen lisäys tähän blogiin. Teksteistäni ei paljon iloa taida olla edes itselle :-D Poistan siis tämän blogin piakkoin. Tässä kuvat kuitenkin viimeisimmältä rakukurssilta.Syksyn 2012 rakukurssi on ohi. Uskomattoman mukavaa oli ja tulokset vaihtelevia niinkuin aina :-) Polttopäivä oli taas jännittävä ja kun ilmatkin suosivat niin mikäs sen mukavampaa. Alla oleva talo onnistui tällä kertaa parhaiten. Kerrankin tuli kirkkaat selkeät värit ja tuollaiseen työhön ne sopivat täydellisesti.Ruukkukin onnistui. Tällainen valuminen tietysti oli ihan tarkoituksellista... ;-) No, rakussa tarvitaan myös hyvää tuuria.
Pari vähän tylsähköä lautasta. Pitää katsella ja totutella niihin, jos vaikka niistä löytyisi mielenkiintoisia kohtia ajan kanssa. Onhan niissä krakletta.
Lasitteen valuminen tässä ruukussa ei ollut ihan niin hallitun näköistä, mutta lopulta ihan ok.Hevonen pitää aina tehdä, pikkuinen tällä kertaa.Muutamia koruja täytyy myös aina tehdä. Ihania yksityiskohtia nuo lasinpalat :)